Paketerbjudande på Villa Söderåsen

Vår vision är att Villa Söderåsen ska fungera som en mötesplats, där man kan möjliggöra möten mellan människor, med naturen men även en plats där man kan få ro och kraft att möta sig själv. Denna vision genomsyrar våra beslut på Villa Söderåsen och har självklart inspirerat oss då vi snickrat ihop några härliga paketerbjudanden till er.
FAMILJESAMVARO
Mötet med dig själv och dina närmsta i vidunderlig natur. 
Njut naturen med din älskade familj –  vandring och bad i nationalparken, grilla er kvällsmat utomhus. Spel, lek och smarrig frukostbuffé på Villa Söderåsen, matsäcks-lunch ute i det gröna.
För mer info och bokning: https://bit.ly/36v082j 
EGEN TID
Det här erbjudandet är för dig som vill våga möta dig själv – nära dig själv i ensam vandring i kravlös vidunderlig natur och till på köpet unna dig en välgörande massage. Kom och njut av egen tid på Villa Söderåsen och bo i vårt finaste balkongrum, helt för dig själv!
För mer info och bokning: https://bit.ly/2zRnaVm
VANDRINGSPAKET
Upplev den mäktiga naturen i Söderåsens nationalpark eller närliggande naturreservat och strövområden till fots. Vandra i böljande bokskog, utmed branta rasraviner av mäktiga förkastningar och längs livliga vattendrag. Sluta dagens etapp hemma i mysiga Villa Söderåsen.
För mer info och bokning: https://bit.ly/2YWEZuu 
 
VANDRINGSPAKET SENIORER
Kom och njut livet på Villa Söderåsen. För dig som har helg på vardagar. Flera av nationalparkens vandringsleder passar även dig som är senior, även de vackra promenadstråken närmast Villa Söderåsen.
För mer info och bokninghttps://bit.ly/2AJG1SQ